Maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Maling ved køb og salg af lejlighed

Når du skal flytte ind i din nye lejlighed – eller fraflytte din nuværende – er malerarbejde ofte en nødvendighed, så lejligheden kan vise sig fra sin bedste side – både for dig selv og for potentielle nye købere eller lejere. Kontakt os med det samme på 50 15 39 39, info@malergaard.dk eller via kontaktformularen, så tager vi en uforpligtende snak om dine ønsker.

Vi har stor erfaring med indendørs malerarbejde og kan hjælpe med alt fra maling af vægge, lofter, døre/vinduer/karme til spartling og tapetsering. Vi har stort fokus på altid at levere den bedste kvalitet, og da vi har et godt øje for detaljer, kan du være sikker på et resultat, der står helt skarpt.

Er du i tvivl om farvevalg eller andet? Vi står gerne klar til at sparre med dig og hjælpe med at vælge alt fra farvesammensætning til glans, så det færdige resultat både imødekommer dine forventninger og komplimenterer din lejlighed.

Høj kvalitet i hele Aarhus og omegnen

Vores fornemmeste opgave er at sikre et resultat, der lever op til dine forventninger. Vi er yderst perfektionistiske og arbejder samtidig effektivt. Vi går meget op i at overholde deadlines og de aftaler, vi laver med dig. 

Maler Gaard dækker hele Aarhus og omegnen, og vi er kendt for vores pålidelighed og høje serviceniveau. Vores konkurrencedygtige priser betyder, at du får høj kvalitet uden at betale en formue.

Professionelle løsninger i alle opgaver

Ved fraflytning kan det være en udfordring at få det hele til at se pænt og indbydende ud for de næste beboere. Vi ved, hvad der skal til, og kan derfor sikre, at din lejlighed fremstår velholdt. Uanset om du skal have malet en enkelt væg eller hele lejligheden, er vi klar til at varetage opgaven. Vi har kompetencerne og erfaringen til at håndtere både små og store projekter – og altid med samme høje standard.

Skal du flytte ind i en lejlighed, der kunne trænge til en omgang maling, kan vi hjælpe med at skabe de perfekte rammer i dit nye hjem. Har du brug for sparring omkring farver eller lignende, er du altid velkommen til at kontakte os, så tager vi en snak om det.

Kontakt os

Har du brug for malerarbejde i forbindelse med indflytning eller fraflytning af din lejlighed? Ring til Maler Gaard på telefon 50 15 39 39 for en uforpligtende snak. Du kan også skrive til os på vores mail info@malergaard.dk eller udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside, så vender vi retur hurtigst muligt.

Ring til os

  • Mandag 08:00 - 16:00
  • Tirsdag 08:00 - 16:00
  • Onsdag 08:00 - 16:00
  • Torsdag 08:00 - 16:00
  • Fredag 08:00 - 16:00
  • Lørdag 08:00 - 16:00
  • Søndag Lukket

Book et møde

Udfyld formularen med din henvendelse. Vi kontakter dig indenfor 2 arbejdsdage.

Vi har modtaget din henvisning

Vi kontakter dig indenfor 24 timer.

Har du brug for akut hjælp, er du velkommen til at ringe til os på telefon: +45 50 15 39 39

Få et uforpligtende godt tilbud