Maling af hus

Maling af hus

Skal du fraflytte dit hus?

Indendørs malerarbejde er ofte nødvendigt ved køb og salg af bolig, hvis den skal fremstå fra sin bedste side. Hos Maler Gaard er vi eksperter i at gøre din bolig indflytningsklar. Kontakt os på 50 15 39 39, info@malergaard.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular, hvis vi også skal hjælpe dig – vi kører i hele Aarhus-området.

En flot og nymalet bolig kan gøre en stor forskel, når du enten skal sælge eller flytte ind i et nyt hus. Vi står klar til at hjælpe med alle typer indendørs maleropgaver – fra maling af vægge, lofter og vinduer til spartling og tapetsering – eller hvad du har brug for hjælp til.

Vi går meget op i detaljen og sikrer, at alt malerarbejde udføres med præcision og høj kvalitet.

Vi garanterer professionelle løsninger

Mange vælger selv at kaste sig ud i malerprojekter, men med en professionel malermester får du en løsning, hvor kvaliteten er sikret fra start til slut – og din tid er sparet.

Uanset størrelsen på din opgave, er vi klar til at hjælpe. Vi har mange års erfaring med både små og store projekter, herunder renovering, istandsættelse og maling af flytteboliger. Derfor kan vi sikre et pænt resultat i overensstemmelse med dine forventninger.

Vi hjælper dig gerne med farvevalg eller beslutninger vedrørende det endelige resultat, så du kan være sikker på, at dit hjem bliver præcis, som du ønsker det.

Konkurrencedygtige priser og uovertruffen service

Maler Gaard tilbyder malerarbejde af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi mener nemlig ikke, at godt håndværk behøver at koste en formue.

Vi prioriterer et tæt samarbejde med dig fra starten, så vi er sikre på, at dine ønsker bliver imødekommet. Vi er nemlig godt klar over, at god kommunikation er nøglen til de bedste resultater. Derfor kan du med stor fordel kontakte os, når du skal have malet dit hus.

Kontakt Maler Gaard

Har du brug for hjælp til maling af hus? Vi hjælper med alt i malerarbejde på de indendørs arealer. Ring til os på 50 15 39 39, skriv til os på enten info@malergaard.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular – så hører du fra os snarest muligt.

Ring til os

  • Mandag 08:00 - 16:00
  • Tirsdag 08:00 - 16:00
  • Onsdag 08:00 - 16:00
  • Torsdag 08:00 - 16:00
  • Fredag 08:00 - 16:00
  • Lørdag 08:00 - 16:00
  • Søndag Lukket

Book et møde

Udfyld formularen med din henvendelse. Vi kontakter dig indenfor 2 arbejdsdage.

Vi har modtaget din henvisning

Vi kontakter dig indenfor 24 timer.

Har du brug for akut hjælp, er du velkommen til at ringe til os på telefon: +45 50 15 39 39

Få et uforpligtende godt tilbud