Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål og svar

Igennem mange års arbejde inden for faget, har vi afprøvet mange forskellige produkter. De produkter vi har valgt at bruger i vores firma, er de produkter vi kan stå inden for og ved garantere os den kvalitet der lever op til vores forventning om et professionelt resultat. Valget af maling har været på baggrund af flere parametre som b.la. miljøvenlighed, og derfor har vi valgt at benytte os af Sigma, Dyrup, Nordsjö og Jotun.

Maleropgavens varighed er meget forskellige afhængig af opgaven der skal udføres. Nogle af de ting der afhænger af opgavens varighed, kan blandt andet være hvor stor opgaven er i forbindelse med, hvor mange rum der skal males, hvor mange lag maling der skal til, og om overfladerne skal forarbejdes inden maling. Dog vil de fleste opgaver være afsluttet inden for få dage.

Igennem samarbejde og rådgivning, vil vi kunne give dig en ca. varighedstid på opgaven, derfor tøv ikke med at kontakte os.

Prisen varierer afhængig af opgaven der skal udføres. Nogle af de ting der afhænger af prisen, kan blandt andet være hvor stor opgaven er i forbindelse med, hvor mange rum der skal males, hvor mange lag maling der skal til, og om overfladerne skal forarbejdes inden maling.
”Igennem kommunikation og rådgivning, vil vi kunne give dig et godt tilbud på opgaven – derfor tøv ikke med at kontakte os. ”

Igennem mange års arbejde som maler, har vi en bred viden og stor erfaring med stort set alle maleropgaver. Her indgår både renovering, nybyg og istandsættelse af flytteboliger. Vi tilbyder både arbejde til privat, og erhverv, samtidig med at vi tager imod både store og små opgaver. Se hvad vi tilbyder her

Maler Gaard maler netop i de farver du ønsker. Kundens tilfredshed er det der driver os i vores arbejde, og derfor vil vi igennem god rådgivning finde en løsning på netop de farver du ønsker. Vi udfører både malerarbejde i farver, kalkmaling, capric og kabe.

Er du i tvivl om hvilken farve eller type maling du skal vælge, står vi klar til rådgivning og vil sammen med dig, finde frem til det der vil give dig det bedste resultat. Tøv derfor ikke med at kontakte os.

Når du har modtaget et tilbud fra os på en bestemt opgave, vil der ikke kunne komme ekstra udgifter efter at opgaven er udført eller undervejs. Dette garanterer dig, at der ikke bliver nogle ændringer i løbet af vores samarbejde.

Vi prioriterer at du kontakter os med det samme såfremt du tænker, at Maler Gaard skal udføre malerarbejdet, da det giver os mere tid til at komme ud og kigge, og derefter give dig et godt tilbud.

Ja, vi kan i samarbejde med din boligforening, udfører din ønskede opgave uanset om det er igennem jeres vedligeholdelseskonto eller ikke.

Book et møde

Udfyld formularen med din henvendelse. Vi kontakter dig indenfor 2 arbejdsdage.

Vi har modtaget din henvisning

Vi kontakter dig indenfor 24 timer.

Har du brug for akut hjælp, er du velkommen til at ringe til os på telefon: +45 50 15 39 39

Få et uforpligtende godt tilbud