Profil

Profil

Mit navn er Ahmad Mohamad og er personen der står bag Maler Gaard. Jeg er uddannet bygningsmaler og har arbejdet inden for malerfaget lige siden, at jeg blev færdigudlært, hvilket vil sige, at jeg har mere end 9 års erfaring.

Jeg elsker mit arbejde som maler og har igennem min tid arbejdet hos to forskellige malerfirmaer i Aarhus. Dette har b.la. givet mig kendskab til forskellige kundegrupper, både af private, erhverv og opgaver der har været store og små. Derfor har jeg stor erfaring inden for alle former for maleropgaver, og du kan være tryg ved at vælge Maler Gaard som din maler.

Som maler er jeg meget kompetent og perfektionist, jeg går derfor op i mit arbejde til mindst detalje. Dette betyder, at du får leveret håndværk af høj kvalitet, ekstra god service og skræddersyet løsning til netop din opgave med den rette kunderådgivning. Det er de værdier og grundprincipper i vores firma, som vi arbejder efter.

Hvid Maler Gaard Logo
MalerGaard ApS Logo

Vores område

Maler Gaard er et professionelt malerfirma, der udfører alle former for maleropgaver og befinder sig i Århus.

Vi dækker hele Århus og nogle af de omkringliggende byer inden for en 100km radius. Hvilket vil sige, at vi blandt andet også dækker Skanderborg, Grenå, Ebeltoft, Ry, Hinderup, Hammel, Malling, Odder, Mårslet, Silkeborg, Randers, Horsens, Vejle og Viborg.

Produkter vi bruger

Vi, i Maler Gaard benytter os kun af produkter vi kan stå inden for, og kan garantere kvaliteten på.

Efter mange års brug af forskellige produkter, har vi erfaret at de bedste på markedet, blandt andet er dem vi benytter os af; Nordsjo, Dyrup, Sigma og Jotun. På baggrund af dette, kan vi garantere dig et resultat som du vil være yderst tilfreds med.

Kvalitet

Kvalitet er et af Maler Gaard grundprincipper og er derfor vægtet højt.

Vi sikrer dig et tilfredsstillende håndværk leveret i høj kvalitet, da vi altid holder os opdateret i udviklingen af maleteknikker og bruger de bedste produkter på markedet. Vi prioriterer miljøet og et sundt indeklima, og bruger derfor udelukkende vandbaseret maling, og oftest maling der er miljømærket.

Hvor lang tid tager maleropgaven typisk?

Maleropgavens varighed er meget forskellige afhængig af opgaven der skal udføres.

Nogle af de ting der afhænger af opgavens varighed, kan blandt andet være hvor stor opgaven er i forbindelse med, hvor mange rum der skal males, hvor mange lag maling der skal til, og om overfladerne skal forarbejdes inden maling. Dog vil de fleste opgaver være afsluttet inden for få dage.

Igennem samarbejde og rådgivning, vil vi kunne give dig en ca. varighedstid på opgaven, derfor tøv ikke med at kontakte os.

Ring til os

  • Mandag 08:00 - 16:00
  • Tirsdag 08:00 - 16:00
  • Onsdag 08:00 - 16:00
  • Torsdag 08:00 - 16:00
  • Fredag 08:00 - 16:00
  • Lørdag 08:00 - 16:00
  • Søndag Lukket

Book et møde

Udfyld formularen med din henvendelse. Vi kontakter dig indenfor 2 arbejdsdage.

”Vi vægter en god kunderådgivning højt, og vi vil derfor sammen finde en løsning der dækker netop dit behov. Tøv derfor ikke med at kontakte os ”

Vi har modtaget din henvisning

Vi kontakter dig indenfor 24 timer.

Har du brug for akut hjælp, er du velkommen til at ringe til os på telefon: +45 50 15 39 39

Få et uforpligtende godt tilbud