Garanti

Kvalitet

Kvalitet er et af Maler Gaard grundprincipper og er derfor vægtet højt. Vi sikrer dig et tilfredsstillende håndværk leveret i høj kvalitet, da vi altid holder os opdateret i udviklingen af maleteknikker og bruger de bedste produkter på markedet. Vi prioriterer miljøet og et sundt indeklima, og bruger derfor udelukkende vandbaseret maling, og oftest maling der er miljømærket.

Hvorfor skal en kunde vælge os som deres lokale malermester?

Grunden til, at du absolut skal vælge Maler Gaard som dit malerfirma, er fordi at vi prioriterer din tilfredshed rigtig højt, og arbejder efter at opfylde alle dine ønsker til din maleropgave, igennem godt samarbejde, kommunikation og den rette rådgivning.

Derudover arbejder vi effektivt men grundigt, og stræber os efter at afholde vores deadlines til alle vores projekter, da det fremmer en tillid mellem os og jer som vi synes er yderst vigtig i samarbejdet.

Vi arbejder ned til mindste detalje, såsom at rengøringen er klaret inden vi leverer arbejdet, og vi er sikre på at du er tilfreds og alt er som aftalt.

MalerGaard ApS Logo
”Igennem kommunikation og rådgivning, vil vi kunne give dig et godt tilbud på opgaven - derfor tøv ikke med at kontakte os. ”

Vi har modtaget din henvisning

Vi kontakter dig indenfor 24 timer.

Har du brug for akut hjælp, er du velkommen til at ringe til os på telefon: +45 50 15 39 39

Få et uforpligtende godt tilbud